pátek 18. ledna 2013

Svatební dny- Clarion Congress Hotel Prague

Ve dnech 11.-12.1.2012 jsme se účastnily veletrhu Svatební dny, jakožto vystavovatel pro kompletní svatební květinovou výdobu, romantické doplňky a dekorace. Na veletrh se přišlo podívat 3 380 návštěvníků. S mnohými z nich jsme se měly možnost osobně setkat u našeho milého stánku, který jsme dekorovaly v našem oblíbeném romantickém a venkovském duchu. 

Na malém prostoru se nám podařilo vytvořit útulný stánek ve French-Nordic stylu, u kterého se s radostí zastavovaly všechny nadcházející něvěsty, s nadšením si jej fotily a obdivovaly voňavý dvoupatrový sachr, světlo svíček a především pak naše živé květiny, které pro tuto příležitost uvázala majitelka obchodu Flowers & Living, paní Kateřina Zaoralová.

Zakoupit jste u nás mimo jiné mohli francouzská mýdla, vonné sáčky GreenLeaf, dánskou keramiku Mynte, dárečky a spoustu krásných drobností. Především jsme tu však byly pro to, abychom poradily s výběrem té pravé svatební kytice a výzdoby. V našem katalogu tak měly návštěvnice možnost prohlížet jednotlivé kytice pro inspiraci, ale samozřejmě jsme byly otevřené i všem nápadům a požadavkům kreativních nevěst! :-)

Rády bychom tímto poděkovaly firmě Tulipa Praha (konkrétně panu Pavlovi a Alešovi) za nádherné květy a Erhartově cukrárně za vynikající čokoládový dort! Také děkujeme Vám všem, nevěstám a ženichům, kteří jste se na náš přišli podívat, pozdravit nás a doufáme, že se s Vámi brzy setkáme při plánování Vašeho dokonalého svatebního dne!

V příštím příspěvku se můžete těšit na pokračování dokumentace z veletrhu- čekají Vás fotografie našich květin a video našeho stánku!

P.S. Ve dnech 8.-10.2.2012 se na Vás těšíme na 13.ročníku Svatebního veletrhu v Diplomat Hotel Prague, kde se ná Vás bude opět těšit Kateřina Zaoralová a Sandra El-Hmoudová! Zastavte se za námi! :-)








































1 komentář: